Lokalområdet

Bratten Strand ligger tæt på Frederikshavn, Sæby og andre velkendte Nordjyske byer. I dette lokalområde er der mange besøgsværdige attraktioner og oplevelser. Her på siden kan du få et overblik, over dine muligheder for at planlægge den perfekte ferie, med venner og familie, ved Nordjyllands kyst.

Oplevelser

Der er mange ting at opleve indenfor meget kort rejsetid fra Bratten. Du kan eksempelvis besøge Frederikshavn eller tage børnene med på vores nærliggende legeplads, kun et par skridt fra købmanden!

 

Find underholdningsidéer til ferien

Læs mere

Spisesteder

Du kan tage familien med ud at spise, på en af de mange restauranter i området. Der er rige muligheder for at smage på Nordjyllands kyst. I kan også besøge Bratten Strand købmands Grill og Café.

 

Se idéer til spisestederne I området

Læs mere

Overnatning

Leder du efter et sommerhus i en bestemt uge? Eller leder du bare efter inspiration til overnatningsmulighederne i Bratten? Flere af sommerhusene i Bratten udlejes i feriesæsonerne.

 

Find et dejligt feriehus til leje

Læs mere

Indkøb

Når man er på ferie vil man gerne undgå besværligheder, og så er det godt at Brattens egen købmand har alt hvad hjertet begære. Bratten ligger derudover også tæt på byer med rigtig gode shopping muligheder.

 

Se alle de gode indkøbsmuligheder

Læs mere