Sol og strand

Nordjysk sol og strand ved Bratten 

Trænger du og din familie til en ferie, med sol og strand? Så er Bratten Strand stedet for jer. Her kan i nyde østkystens stille badestrand, tæt på Frederikshavn i Nordjylland.

 

Bratten Strand og lokalområdet omkring, er definitionen af det perfekte ferieområde. Her er der gode muligheder for indkøb, oplevelser og overnatninger. Udover sol og strand sørger Bratten Strands lokale, de Glade Venner af Bratten, også for en aktiv ferie.

 

Dette klarer de igennem en masse hyggelige og sjove arrangementer. Her kan alle være med, til blandt andet at dyrke sport, holde Sankt Hans eller mødes til at se fodbold på storskærmen.

Oplevelser for alle

I lokalområdet findes der masser af seværdigheder, samt mange spisesteder og shoppingmuligheder. Derfor kan du finde noget for alle i familien, store som små.

 

Vi kan blandt andet anbefale at besøge Råbjerg Mile, eller et af de mange museer, der byder på blandt andet kystområdernes historie.

 

Hvis i ikke vil gå i køkkenet selv, kan i opleve den Nordjyske cuisine. Det er ikke en lang køretur i bil for at besøge de højtomtalte restauranter i Skagen!

 

Der er selvfølgelig også restauranter tættere på Bratten Strand, og i Frederikshavn kan du blandt andet besøge den første åbnede Karma Sushi i Danmark! De levere ligesom så mange andre restauranter også mad ud af huset, og så kan du jo sagtens bruge ventetiden på stranden i aftensolen.

Plads til alle

Det er også værd at nævne, at vores sponsorer udlejer sommerhuse. Igennem Novasol kan du finde et sommerhus ved Bratten Strand, i jeres ferie uger!

 

Så kom og nyd sol og strand, med os lokale. Vi skal nok sørge for fadbamser og fodboldkampe. Til de aktive sørger vi for crossfit og løbeture. Og til de små sørger vi for is hos købmanden og den perfekte legeplads!

 

Vi glæder os til at se jer!

De Gladeste hilsner, vennerne af Bratten.